HELLO.WORLD

Onze koffie van LOT61 wordt dagelijks kleinschalig en vers met de hand gebrand in een authentieke micro koffiebranderij in hartje Amsterdam noord.

We delen één gezamenlijk doel: de echte koffieliefhebber voorzien van de beste koffie!

We gebruiken natuurlijke hulpbronnen en materialen. We zetten ons ervoor in om een positieve impact achter te laten. Dit uit zich in het gebruiken van herbruikbare of eenvoudig te recyclen producten, het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het heroverwegen van de vervoerswijze, stroomvoorziening en nog veel meer!

Lekker en ook nog heel verantwoordelijk zonder dat jij er moeite voor hoeft te doen.

Proef de kwaliteit. We serveren het zoals altijd met een glimlach, zodat jij jouw Fika-moment hebt.

RESERVEREN OF CONTACT OPNEMEN

HELLO.COFFEE

Je bent bij ons welkom om te genieten van de lekkerste kop koffie. Start je dag met een heerlijke Latte Macchiato of lees jouw krant onder het genot van een verse cappuccino of Iced Frappé.

Gun jezelf deze geluksmomentjes bijvoorbeeld voor of tijdens je werkdag! Of spreek af met een goede vriendin op een vrije middag.

Welke koffie je ook wenst, wij zetten het vers voor je. En voor bij de koffie hebben wij diverse zelfgebakken koeken en andere lekkernijen.

Wist je dat wij meer dan 22 soorten koffie hebben? Geen koffieliefhebber. Ook dan hebben wij iets voor je. Probeer 1 van onze heerlijke home made lemonades.

Je kan bij ons ook terecht voor een COFFEE TO GO.

HELLO.COFFEE

Je bent bij ons welkom om te genieten van de lekkerste kop koffie. Start je dag met een heerlijke Latte Macchiato of lees jouw krant onder het genot van een verse cappuccino of Iced Frappé. Gun jezelf deze geluksmomentjes bijvoorbeeld voor of tijdens je werkdag! Of spreek af met een goede vriendin op een vrije middag. Welke koffie je ook wenst, wij zetten het vers voor je. En voor bij de koffie hebben wij diverse zelfgebakken koeken en andere lekkernijen.

Wist je dat wij meer dan 22 soorten koffie hebben? Geen koffieliefhebber. Ook dan hebben wij iets voor je. Probeer 1 van onze heerlijke home made lemonades.

Je kan bij ons ook terecht voor een COFFEE TO GO.

HELLO.BAKERY

Lunchen is altijd lekker en gezellig.

Zeker bij HELLO.FIKA! Of je dit nu zakelijk, met vrienden of het gezin doet; er is genoeg keuze voor iedereen.

Voor of na jouw behandeling, alles kan.

HELLO.TOSTI

Met meer dan 10 soorten tosti’s op onze menukaart serveren wij de lekkerste tosti’s van Doetinchem.

Goed belegd en vol van smaak tussen 2 lekkere robuuste sneeën brood. Ga jij voor een heerlijke hartige of zoete tosti?

In combinatie met onze heerlijke koffies, thee of andere drankjes geniet je bij ons van een heerlijke lunch!

HELLO.TOSTI

Lunchen is altijd lekker en gezellig. Zeker bij Hello.Fika! Of je dit nu zakelijk, met vrienden of het gezin doet: er is genoeg keuze voor iedereen. Voor of na jouw behandeling, alles kan.

Met meer dan 10 soorten tosti’s op onze menukaart serveren wij de lekkerste tosti’s van Doetinchem. Goed belegd en vol van smaak tussen 2 lekkere robuuste sneeen brood. Ga jij voor een heerlijke hartige of zoete tosti? Kan jij niet kiezen? Dan hebben wij ook onze TOSTI PROEVERIJ.

In combinatie met onze heerlijke koffies, thee of andere drankjes geniet je bij ons van een heerlijke lunch!